28 January 2009

Salam Raya Cina Dari Gopeng

Salam semua BAT dan kawan2, untuk Bat Lan..... eppy chinese new yer.... tahun seladang tau... uhauhauah dah boleh menyondol laaa uhauahuah...... anyway... wa nak post ari ni ialah pasal feedback dari TRIPLE X, yang kite orang gi ari tu........ 2 thumbs up for director Bat Aril......memang best gila..... mule2 dari melaka sampai pekan Gopeng....pastu nak masuk ke kem kena naik lori(dah macam pelarian dah uahuahuah)name kem tu ape eh... haaa kem murni.... dah sampai kem.... lepak minum...sarapan... then siap2 nak gi layan white water rafting... waaaaaa best gile.... dari kem nak gi WWR tu kena naik lori lagi..... gi ke My Gopeng Resort..... kat sini baru starting point untk WWR sejauh 12KM uahuahauhauh mantap...... kite orng berkenalan dgn guider kite orng dari RADAK ADVENTURE antaranya Riok, Rivaldo, Kapak(yus panggil Sapak uahuahu), Botak, Emy dan sorng budak kecik panggil Achik(dasat budak ni... baru 12 thn dah terer gejala outdoor ni hu hu hu)...... Riok and the gend pon breifing laa camne na rafting.... pastu water confident.... part water confident ni laaa yang wa lemah semangat, tapi suma peserta ok jee...pastu WWR pon bermula..... wa satu boat dgn Bat aril, Bat epul, Bat Fizi dgn sorang peserta dan sorang guider Botak. Botak ajar camne nak handle raft...antara code2 dialah ialah, boom boom, move infornt, foward, backward, on your job, jump jump dll lain2 lagi uahuahuahuha..... pastu raft wa gi dulu(saje nak hulur kepala) huhuuu naik cuak wa....... mule2 dah layan double decker(time ni la paling sayup jee wa rase diri wa cam x de darah).... pastu ding dong..... pastu ade laaa rapid yang boleh tahan... tapi yang paling cuak dan ngeri ialah...... RODEO(dia cam koboi gak laaa).... part ni memang wa x leh handle.... ni bukan stakat pucat.... darah lansung dah x de dah dalam badan wa.... Bat epul, aril, fizi dgn sorng budak ni dah gabra.... mane x nye.. raft tersangkut kat tengah2 rodeo tadi.... memang panik tu.... sib baik dgn jiwa kental budak2 ni... raft wa dapat naik dgn selamat nye... padahal separuh mati nak tolak raft normal balik uhauhauhauha tapi layan.....uahuahuahuha kalu kenang balik.... kelakau ade gak... baru nampak dan tau sape yang jenis panik ke.... penting diri sendiri ke... uahuahuahua tapi layan......seronok gak lee.... pastu mase tgh ari.. ape lagi... makan tak ingat dunia nye...... dah makan2..., mase utk waterfall abseiling lak.... huhuu naik lori lagi...... gi kat Ulu Geruntum Waterfall.... yang ni wa menang salute wa cakap lu..... ni bukan stakat darah x de.... tapi biji mate boleh putih tau.....huhuuuu seram gak mase dorang2 ni abseil..... mule12 dalam hati wa malas nak wat... pasal kaki dgn tangan wa dah sakit..... tapi ade kawan wa bakau wa...... wa dengau panas jeee... wa pon layan laaa.... wa dah pakai harnest.... wa terus gi kat atas...... mase wa nak turun abseil tu... fuh wa cakap lu bukan kuat air dia.... sib baik belum turun lagi.... kekuda pon x standy lagi.... wa pon gostan plan2......mule2 wa jatuh kat 8 step wa gostan.... pastu ok balik... pastu dah sampai 1/3 waterfall tadi wa jatuh lagi(maklum laaa wa pakai kasut asadi jee uahuahuah) tapi dia nye air nya terjah kat muke wa cam kena tumbuk laju2(mcam tu laa perasaannye kena tumbuk laju2 uahuahuah) tapi semangat bakau kawan2 tadi ade lak... wa jek kaki wa... dan ok balik... turun laa sampai ke bawah... huhuuu padahal wa nye gigil dah sampai tahap parkinson tahap 8 dah huahuahuahau gigil tuuuu..... bile turn wa dah setel... wa gi lepak kat bawah dgn budak2 lain... tapi wa salute kat Wan dgn Azi...... wan ni lembut tapi dianye semangat cam sekawan gajah tau... uahuahuha... budak azi lak... mase mule2 abseil.. di jatuh dan kena seret sampai bawah... tapi dia wat kali ke 2.... tapi kali ke dua steady.... salute wa..... tapi ade member wa ni... tadi dok bagus bakau kawan2....... dia abseil kat area tepi jee... ade laaa syarat basahkan kaki jee.... uhauahuahuah siap pinjam Teva kawan lain.... wa pakai sandal asadi jeeee(nama mamt ni wa x nak siarkan...nanti jadi isu perkauman uahuahuahuh) huhuu hampehnye kawan....... pastu dah sume abseil.... kite orang pn balik...... bile dah sampai kem site.. ape lagi... terjun kat sungai lak uahuahuah (oowhh wa lupe bagi tau yang kite org camp site area sungai tuu... best....)..... layan laaa mandi sampai naik kecut badan ni......so masing2 dah penat mandi2.... siap2 nak BBQ lak malam karg..... Bat Yus cakap Dato Burn nak datg... so preparation ke set gak... so budak2 ni dgn budak2 radak pon set laa meja dgn kerusi...... mase Dato Burn datang dia ape lagi... dia check laaa betul kee budak2 ni ade program uahuahuaha saje nak nyakat uhauahuhauh.....so Dato puas ati, mase BBQ ape lagi... budak ni makan cam dah lame x jumpe nasi.... makan sampai lebam org kate uhauhauhauhauh....dah tu si Riok laaa ade game yang menguji minda.... naik lemas otak wa game dia ni... tapi wa dapat gak 1 game dia ni.... dah tu yus bagi tau dia nak sambut besday Nizam(peserta)......ingat nak bagi surprise laa.. tapi last2... budak2 nak dah bantai terbongkang termasuk laa wa.... tapi ade lee 2 3 kerat yang stay.. uahuahuahuh.........ok laaa... ni wa cite pasal ari first jee ni..... ari second wa blom cite... tapi wa nak cite... wa cite lepas ni ok... cau sin naa bro... memain ko uhauhauahuahauh


BAT ICE@JACK@MAHARAJA
Jawatankuasa Dokumentasi
BATians

13 January 2009

Stop Killing Gaza....!!


Saat ini rakyat Palestin

Mereka hilang tempat tinggal.

Mereka hilang sanak saudara.

Mereka mungkin hilang nyawa dan negara mereka yang tercinta.

"Ya Allah!!!
Sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin,maka kami memohon kepada mu Ya Allah..turunkan lah bantuan Mu kepada orang orang di GAZA,hancurkan lah rejim zionis...ampunilah dosa-dosa mereka yang terkorban dalam perjuangan mereka melindungi negara mereka dan Insya-Allah mereka tergolong sebagai para Syuhada. Amin Ya Rabbal Alamin".....

08 January 2009

T-shirt Triple X

Oleh kerana aku telah mendapat panggilan drp penyelaras 1 untuk selaraskan T-shirt XXX... maka aku telah di beri tanggung jawab utk mereka T-shirt utk kaler biru dan hitam tetapi saiz yg berbilang bukan saiz XXXL... (mentang2 xtvt triple X)... berikut adalah ilustrasi artis utk t-shirt tersebut!
tshet biru
tshet itam

Jawatankuasa Dokumentasi
BATians

poster XXX'09

poster XXX

Jawatankuasa Dokumentasi
BATians

04 January 2009

Triple XXX...



Betape kecewanya aku bile Meeting decide Chamah-Ulu Sepat postpone...
Hampeh tul...sampai demam aku siot...
Nasib baik ade replacement...
Triple X ni pun bleh thn la...cuma tak sehebat Chamah-Ulu Sepat...


-BAT Ariel-